chandini ceramics

Chandini har udviklet en dyb forbindelse med sit håndværk gennem mange år. Påvirket og inspireret af hendes rejse som kvinde, mor og kunstner trækker hun fra sin passion for udtryk og kommunikation med det nuværende øjeblik. ”Lerarbejde får mig til at stoppe, det hjælper mig med at være til stede og reflektere. Det er ikke kun en måde at leve på, men det giver mig en følelse af tilhørsforhold. Hvilken vidunderlig ting at skabe genstande med mine hænder, som folk kan nyde og bruge i deres hverdag ”.

Chandini skaber sin keramik på øen Møn, Danmark, i sit studie på sukkerfabrikken i Stege. Her tilbyder hun også workshops i et rum, der tilskynder til personlig kreativitet.

Chandini har også udstillet sin keramik i forskellige studier, og de kan købes i udvalgte design- og gavebutikker i både Møn og København.