HELT YOGA

HéLT er et hjerteprojekt, der gennem yogaen støtter dig til at finde hjem til dig selv.

Den 6. juni 2020 åbnede vi dørene til kulturhistoriske omgivelser på Sukkerfabrikken i Stege, der er blivet forvandlet til yogastudie med en klar vision om at tilbyde lokal yoga for alle. Møns og Sydsjællands indbyggere og øens besøgende kan se frem til yoga for alle, fællesskab og velvære inden for rækkevidde.

“Det skal være lokalbefolkningens yogacenter. Et sted, hvor vi kan dyrke fællesskabet med yogaen som omdrejningspunkt – uanset hvilken erfaring man kommer med. Vi vil udbyde klasser for nybegyndere, øvede, workshops for mænd, familieyoga, yoga for ældre og fri bevægelse” fortæller ejer, Anna Falch.

STORESØSTER I KØBENHAVN

Uden en krone på lommen åbnede vi i 2015 det første HéLT i et kælderlokale på Frederiksberg. Det blev til to kælderlokaler og efter et par år havde vi små lokaler langs hele vejen. I 2019 flyttede vi til Vesterbrogade, hvor vi nu bor i en smuk lejlighed med tre yoga-stuer.

HéLT MØN er stiftet og drevet af Anna Falch.

.