Spring til indhold

ANSØG ONLINE DECEMBER BAZAR 2020

Vi prøver noget nyt!!! December Bazar 2020, går pågrund af omstændigheder dette år online. Da vi stadig ønsker at holde fokus på design og det gode håndværk – det vil sige jer!!!

Det, som December Bazar, oprindelig tilbyder er jo at møde jer og jeres produkter, og det vil vi forsat arbejde på, men i år bliver i stedet for på de digitale platforme.

Derfor vil vi tilbyde en “online stand” med følgende indhold:

Pakker

DU – vælger et eller flere produkter til Fabrikat’s webshop, som vi ved salg i webshoppen køber til indkøbspris og sender os foto/video af dig selv i en arbejdssituation. Hvis dine produkter ikke bliver solgt vil de blive returneret eller fortsat være til salg på Fabrikat’s webshop.

VI – Står for kreation af attraktive pakker, står for salg, forsendelse, osv., giver  dig opmærksomhed på vores platforme og du indgår i sammenhæng med andre dygtige designere og kunst/håndværkere.

– Pris kr. 400 ved tilmelding nu!

Lotteri

DU – Donerer et eller flere produkter til lotteriet

VI – Giver dig opmærksomhed på vores platforme og du indgår i sammenhæng med andre dygtige designere og kunst/håndværkere, og er med til at sprede julehygge!

– Gratis

Webshoppen

DU – Sender os 1-2 udvalgte produkter*, som vi køber til indkøbspris

VI – Står for salg, forsendelse, osv., giver dig opmærksomhed på vores platforme og du indgår i sammenhæng med andre dygtige designere og kunst/håndværkere.

– Gratis

Alle produkterne sendes sendes til Fabrikat efter nærmere aftale. Alternativt kan vi hente eller du aflevere på Møn : )

Herunder finder du ansøgningsformularen og inden du søger om en online stand til December Bazar 2020, skal du være opmærksom på følgende:
Læs betingelserne i ansøgningsformularen, inden du acceptere.
Standpris

Online stand: [Kr400]

Produkter til webshop

2-4 produkter. I udgangspunktet beder vi om to eksemplar, pr produkt. Men ved unika produkter er det selvfølgelig ikke muligt.

Det er en god idé at forberede sig, så vær opmærksom på at have følgende klar inden du ansøger om en onlinestand:
  • Praktisk info om dit brand/dig.
  • En præsentation/beskrivelse af dit brand og produkter, da det skal bruges i markedsføringen.
  • Et par linier om hvordan du/I arbejder 😉
  • 4-5 Billeder af produkter i en god kvalitet, da det skal bruges i markedsføringen. BRUG IKKE collager, logo eller tekst på nogle af billederne.
  • Billeder og / eller videomateriale fra dit værksted, arbejdsprocesser, noget som visuelt fortæller om din “verden” i en god kvalitet. BRUG IKKE collager, logo eller tekst på nogle af billederne.