Spring til indhold

Persondatapolitik

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Persondatapolitik for Fabrikat

Fabrikat er som dataansvarlig og databehandler forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Fabrikat, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Fabrikat behandling af dine personoplysninger. Fabrikat behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1. Hvornår indsamler og anvender Fabrikat dine personoplysninger

Fabrikat indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du tilmelder dig Fabrikat’s nyhedsbrev
  2. Når du indmelder dig, som medlem af Fabrikat, eller udøver medlemsaktiviteter.
  3. Når du tilmelder dig, Fabrikat’s aktiviteter eller ønsker at gøre brug af Fabrikat’s service, indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Fabrikat, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem Fabrikat. I denne forbindelse indsamler Fabrikat alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Fabrikat.

2. Hvornår videregiver Fabrikat dine personoplysninger

Fabrikat kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til, hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

3. Hvordan beskytter Fabrikat dine personoplysninger

Fabrikat har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Fabrikat sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Fabrikat kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Fabrikat’s sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Fabrikat behandler om dig, kan du rette henvendelse til info@fabrikat.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Fabrikat behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Fabrikat om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

5. Hvor længe opbevarer Fabrikat dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Fabrikat gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Dog højst 5 år. Såfremt vi som dataansvarlig og databehandler Fabrikat, af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

6. Hvad sker der, når Fabrikat ændre denne persondatapolitik

Fabrikat opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Fabrikat løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Fabrikat dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Fabrikat på info@fabrikat.dk

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

 

Fabrikat

Kostervej 2b, 4780 Stege

info@fabrikat.dk

CVR: 39265702[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]