Spring til indhold

Biosfæren

For at gå skridtet videre fra de populære majsposer og over til genanvendelig muleposer har vi, Fabrikat, Biosfære Møn og Møns Handelstandsforeningn arbejdet sammen om at skabe en årlig mulepose. Der hvert år dekoreres af en lokal kunstner eller designer. I år starter vi projektet op med temaet Stege 750 års Jubilæum og med Liza Krügermeier, som kunstner. Vi håber, at det med tiden vil kunne blive et samler objekt og et godt supplement til branding af Møn Biosfæreområdet.

Liza Krügermeier står bag motivet af muleposen og hun har på skønnest vis illustreret Stege og Møn med sin levende streg og fortællende motiv. Motivet taler næsten for sig selv, da kendte elementer og symboler, som bierne, byporten, hejren, naturen, Camønoen, traktor og etc smelter sammen i en skøn historie om vores ø i hendes maleri.

Motiv:  Liza Krügermeier / Produktion & Design: Fabrikat

MATERIALE: 220g 100% Økologisk Bomuld

STR: 40x40cm, håndtag 2,5 x 60cm

Pris 149,- kr